badnav.php problem

report your bugs here ^^

Moderator: Boris735

Post Reply
annelid
LodG Player
Posts: 2
Joined: Sat May 29, 2010 5:20 am

badnav.php problem

Post by annelid » Sat May 29, 2010 5:25 am

I'm user Annelid and I'm stuck at badnav.php, which I gather from these forums is an occasional problem that requires admin attention. All I get upon logging in is the bar that's normally on the right-hand side of the page (with vital info and so forth) and I can't seem to get back to any kind of normal page.

Help?

Boris735
Master
Posts: 872
Joined: Wed Sep 12, 2007 12:57 am
Location: Australia

Post by Boris735 » Sat May 29, 2010 9:40 am

Fixed -- my concolences on the situation. This seems to be happening a lot recently, if anyone gets this again and can say what they were doing at the time that would be helpful.

annelid
LodG Player
Posts: 2
Joined: Sat May 29, 2010 5:20 am

Post by annelid » Sat May 29, 2010 2:11 pm

Thanks very much!

Unfortunately, I can't quite recall what I had just done when it happened for me. I believe I was in a house at the time, and possibly also had a message window open, but it's entirely possible that I had actually clicked away to something else. Not very useful, I'm afraid.

Luna
LodG Player
Posts: 1
Joined: Sat Dec 24, 2011 9:39 am

Post by Luna » Thu Aug 02, 2012 1:22 pm

I am stuck there as well, happened after one of the times where the site started going down and taking a really long time to load.

Kyara
LodG Player
Posts: 4
Joined: Wed Aug 08, 2012 4:41 pm

Post by Kyara » Wed Aug 08, 2012 4:44 pm

Hey I'm stuck at badnav as well, stopped my game at the square when I was refreshing, had a timout and such, but I'm still stuck...
Is there anything I can do?

Lia
LodG Player
Posts: 1
Joined: Thu Aug 09, 2012 4:13 am

Post by Lia » Thu Aug 09, 2012 5:04 am

Very same problem here! I can't think of any particular action I did that would've triggered it--I was in the square, tried to go to list warriors, and was stuck in the square with the badnav error! So... I hit refresh down by the speech option as usual, and none of the buttons on the interface worked. The ones that don't consider position or character all worked, MoTD, The Post, Petition, etc.

Also... It was on one of the really slow periods when it got stuck for me, too, and I think the page before that took 30ish seconds, plus The Post was loading really slowly, too--while other websites loaded perfectly fine and quickly--so I'm pretty sure it actually was during a slow period and not just my connection.
(Page gen: 14.452s / 165 queries (13.357s), Ave: 0.248s - 15330.099/61733)


Game name is Lia, same as forums! Thank you very much if you can unfreeze me!

Edit: Someone got to my petition and fixed it. Thank you!

Boris735
Master
Posts: 872
Joined: Wed Sep 12, 2007 12:57 am
Location: Australia

Post by Boris735 » Sun Aug 12, 2012 12:50 am

A very common source of badnavs is to click on a link (or use the hotkey) and then do so again while the next page is loading. The system does not seem to handle this gracefully, for whatever reason.

This kind of thing is more likely when the system is slow and people are impatient. *chuckles* But it can also happen due to an accidental double-click or keybounce.

Ezmarelda
LodG Player
Posts: 89
Joined: Tue Feb 08, 2011 5:57 am
Location: Second star to the right, straight on till morning...

Post by Ezmarelda » Sun Aug 12, 2012 10:05 pm

*schedules the system for deep, hypnotic brainwashing to improve its "gracefulness"*

:twisted: :wink:
Jessica Rabbit - "I'm not bad, I'm just drawn that way..."

xkira1995
LodG Player
Posts: 5
Joined: Wed Aug 01, 2012 5:15 am

Can't get in game!

Post by xkira1995 » Sun Sep 16, 2012 11:58 pm

Whenever I log on now it keeps sending me to the white page with the click here link and petition link.and won't let me anywhere else on the page.Have already sent a petition but just wondering how long it's supposed to take because it's been about 2 days already since this happened.It told me to describe what I was doing and I think I know what has cause this.
When I was logging on I hit enter after I typed my pass and then backspaced one and hit enter again real quick because I accidentally hit another letter that I didn't mean to type.Didn't expect it to mess it up like this. ^^" Wanna know if anyone can help with this,kinda hoping an admin to notice my message.

My in game name is xkira

Boris735
Master
Posts: 872
Joined: Wed Sep 12, 2007 12:57 am
Location: Australia

Post by Boris735 » Fri Sep 21, 2012 12:11 pm

Apologies for the delay over dealing with this; your issue should have been fixed by now.

xkira1995
LodG Player
Posts: 5
Joined: Wed Aug 01, 2012 5:15 am

Badnav error

Post by xkira1995 » Sat Sep 22, 2012 12:47 am

Thanks <3

Kyara
LodG Player
Posts: 4
Joined: Wed Aug 08, 2012 4:41 pm

Post by Kyara » Fri Oct 12, 2012 2:18 am

Hello again, I'm stuck at badnav.php again, this time I had a lag of 5 minutes while loading the site and now I'm stuck in the warriors list... would be very nice if you could help me out again
Thanks in advance

Justine Robison
LodG Player
Posts: 3
Joined: Tue May 31, 2011 5:36 pm
Location: My Own Personal Elserealm

Post by Justine Robison » Fri Oct 12, 2012 2:40 am

So i'm not the only one. I went into the Laboratory and clicked on Trade Materials, got a couple of minutes of lag and tried refreshing and clicking other things, then left it be until i would Auto-Logout. After that i logged back in, and remain stuck in the Lab with a badnav.

I was just wrapping up before calling it a night, so i'll be doing that shortly. Hopefully both of our problems will be resolved when i check tomorrow.

syd
LodG Player
Posts: 1
Joined: Mon Jul 21, 2014 4:54 am

Post by syd » Mon Jul 21, 2014 4:57 am

Hi,,
i'm stuck in badnav aswell

I sent a petition 3 days ago.

It happened while I was in a forest fight, and the browser crashed.

Can you help me please ?

Argos
LodG Player
Posts: 2
Joined: Thu Jan 29, 2015 6:00 pm

badnav

Post by Argos » Thu Jan 29, 2015 6:08 pm

I have that problem too, I even tried to use my smartphone but that didnt help.

Post Reply